torsdag 18 november 2010

Skrivit kontrakt

Skrivit kontrakt idag på huset. skönt! den 15 Feb har vi tillgång tilldet! Har ju dock tre månaderds uppsägning men det ska jag ringa om imorgon!

Aja, nu blire MU och sen lägga mig brevid älsklingen, hoppas han inte blir störd av mitt spelande ;)


Tjingeling

Vilken gårdag! xD

Hade precis kört från jobbet vid 20:25 igårkväll och kom fram till rondellen och en som körde en 945 stog stilla när ingen kom från nått av de andra hållen-.- ? Well under just det momentet så hade jag ringt upp min mäklare för hon ringt mig, och då går hennes telefonsvarare igång utan att jag vet det så där sitter jag och säger "Men javla kukhuvud, kör då förfan innan jag kör upp dig i aset"... Sen säger det pip och jag fattar i detta ögonlbick att, "SHIET, vafan la jag inte på ?""
Så Jag ringde snabbt upp igen och ursäktade mig och babblade på som attan för jag va så nervös. Sen ringde hon mig vid 21:00 igår kväll och asgarvade som fasiken (vilket är skönt) Hon trodde att jag hade skällt ut henne för att hon inte hann svara de två gångerna, men vi skrattade gott åt det under säkert hela samtalet... Haha, sen så berättade hon att vi vunnit budningen på huset ;)

Så idag blire skriva kontrakt! 

Tjingeling

Godnatt!

Godnatt allesammans!
i eftermiddag kommer älsklingen hem, sen blire nog att skriva på huskontraktet och sen ska vi städa coh kolla efter vitvaror!

Sen är det helg för våran del!

Jag är fett beroende av MU, alla måste prova på det! Typ spelat i 4 timmar nu. är helt jälva craxy i det. känns i rövah också ;)

Menmen, än en gång, Godnatt Medborgare!