torsdag 20 januari 2011

Kvällssnack

Godkväll! Nyss kommit ut ur duschen från en härlig arbetskväll! Slutade tidigt idag så det vart skönt!
Imorgon bär det av till växjö igen för en annan arbetsintervju, vara telefonförsäljare... Känns bra att man har varit på 2 arbetsintervjuer under en veckas gång! Så håll tummarna att jag får något av dom för de båda jobben lockar mig något otroligt bra!
Denna helgen kommer bestå av ett fåtal grejor att göra! Ska bara på ett Hudvårdsparty(?) på söndag annars blir det bara att ta det soft! Nu är bara 7 dagar tills vi ska hämta vovven och 26 dagar tills vi flyttar! WOHO!

Längtar så förbaskat till allting just nu!
Och som jag skrev så ska 2011 bli mitt år och även om vi är inne i första månaden bara så ser allting så himla ljust ut med! önskar nu bara att jag får jobb så snart som möjligt!

Godnatt på er alla och sov så jäkla gott!

20:e Januari

Arbetsintervjun gick bra igår, satt och snackade i över en timme med killarna och den sista stunden så satt vi och diskuterade om vad som är bäst, manuell växellåda eller automatiskt? Hahaha, nej men riktigt trevliga va dom så jag väntar bara på ett brev som ska dimpa ner i lådan som kanske avgör allt :D När jag kört hemifrån Växjö då några timmar efter intervjun för jag fikade och sprang i affärer med Simone, så körde jag och lämnade henne i Bromölla, när jag då kommit dit så ringer mobilen igen och då va det ett annat företag från växjö som ville att jag skulle komma på intervju så nu ska jag på intervju i växjö igen på fredag. Hahahaha :D
Va kanske min turdag igår, men bara hoppas på att jag får något av de som va mest välbetalt =) Behöver ju cash så jag kan spara till mitt drömbadrum!
Plus, att jag somnade klockan 21:00 igår på soffan och vaknade klockan 03 inatt och sen gick och la mig i sängen och vaknade igen vid 09.. riktigt jävla skönt att sova på natten nu :D
Menmen, nu ska jag göra mig iordning för kvällsskiftet. Ha det bäst!
Tjingeling