onsdag 19 januari 2011

19:e Januari

FÖRLÅT !!!!! Alltså, jag har inte skrivit i bloggen på 19 dagar för jag har inte kommit ihåg mitt lösenord, men nu är det löst så jag hoppas att bloggen rullar på snart igen...

Det som har hänt under dessa 19 dagar är att jag och johan bestämt oss för att skaffa hund. Kommer bli en Rottweilervalp  som heter Ofelia, världens sötaste!

Sen så har vi ju kommit närmre flyttdatumet! Bara 27 dagar kvar! Wehoooo

Har packat så ändå in i så det är praktiskt bara de större möblerna kvar men det mesta ska slängas så det går lätt :D

Mitt nyårslöfte detta året har varit att Hitta mig ett vettigare jobb, och idag ska jag faktiskt på Arbetsintervju! Ska bli riktigt roligt så nu får alla hålla tummarna för att jag får detta jobbet då jag slutar den sista Januari på mitt nuvarande jobb!
Jisses vad jag kommer sakna arbetskamraterna! vissa har man verkligen kommit överens med som t.ex
Isabella, En helt underbar person som jag verkligen vill behålla som vän efter jobbet. vi har inte umgåtts direkt utanför jobbet nångång, men förhoppningsvis kommer det, vi funderar på att börja bugga ihop? ;) Länkar hennes Blogg här:D Så checka in!
Sen har vi ju Jesper som man har jobbat längst med, fast nu har han fått en "provanställning på nytt" så nu jobbar vi inte mer men vi jobbar på samma ställe:( Men honom kommer jag sakna för han är en person som man kan snacka om det mesta med och typ säga världens cpigaste kommentarer till, Hahaha :D Hoppas också att vi fortsätter hålla kontakten=)
Gillar alla jag jobbar med, men Jesper och Isabella är de jag kommit närmst! 

Men nog om Snyftigheter...:D
Detta året ska bli mitt år där jag för en gång lyckas i livet och uppnår allt jag behöver uppnå! Volvo, Villa, Vovve har jag uppnått, det ända som fattas är den andra ringen på fingret men det får vänta några år samt barn =)
Så det ända jag har att direkt uppnå i år är att skaffa mig ett fast jobb med vettig lön! Så håll tummarna för idag!

Klockan nu är 04:52 och jag vet jag borde sova men jag kan inte:( Personen-/erna som flyttat in i lägenheten ovanför våran, bankar och skriker och håller levande hela dagarna och hela nätterna. Så jag ska anmäla honom till hyresvärden att han/dom stör folket runt omkring, och tillochmed grannarna ovanför honom sen klagar också.

Vill också tack Anki som jag lärt känna under de senaste dagarna och som gett oss möjligheten till att hitta lilla Ofelia som vi hämtar nästa helg!
Så tack så hemskt mycket Anki och jag ser fram emot våra valpmöten! En stor KRAM på dig samt att du ska veta att du är alltid välkommen på kaffe, i ur och skur! :D





Nej nu ska jag inte vara långdragen och jag lovar att jag ska komma ihåg mitt lösenord nu hädanefter så jag kan fortsätta blogga för det har varit skam och pina att inte få skriva av sig :D
Nu ska jag bälja i mig en kanna kaffe och sen ska jag kolla lite TV och inte försöka somna :D

Vi hörs senare ikväll!
Tjingeling mina vänner! :*