torsdag 25 november 2010

25:e November

Klockan är 04:15 och jag är fortfarande vaken. Gick upp och gjorde varm oboy till min älskling, två skinksmörgåsar och müsli fick han också, gjorde hans matlåda igår, men packade den idag, samt två klementiner... sen gick han för att värma bilen och köra till jobbet :( Men han kommer hem klockan 4 idag så jag är glad=) Hoppas jag bara lyckas somna nångång, fast det bästa vore om jag va uppe tills ikv. Då lär jag nog nana gott=)

Lite annan info om min dag, Jag betalade räkningarna klockan 00:20 och är riktigt pank nu... eller delvis pank. Kollat på avsnittet jag missade igår med Bonde söker fru. tycker det är tråkigt att dom delat upp valen i olika omgångar, vore bättre om alla va på samma avsnitt? 
Iaf, jag har suttit och beklagat mig över att Lanvin är slutsålt... Finns tre klänningar jag SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gärna vill ha ! 
BLÄÄÄÄÄÄÄÄ. 
Tråkigt att det har tagit slut men hoppas nån säljer dom på blocket eller tradera senare till vettigt pris.  Alltså, jag skulle kunna tänka mig allt som Lanvin designat, bara det att jag fastnat riktigt hårt för tre klänningar! 


Dessutom passade jag på att shoppa när jag ändå satt på H&M, Så jag lyckades bränna ytterligare "cirkus" 550kr till, men det va kläder/accessoarer till julafton/nyår, ska köpa ett par boots och nått plagg till med det får bli när nästa lön kommer. 


Ooooh, har även fått noja på Style By Tyra, sjukt fina ringar har hon där som jag SKA köpa... Billigt är det med vill jag lova, vad det än är i smyckesväg.


Nej nu blir det lite MU kanske och sen ska jag väl beklaga mig lite mer över Lanvin och även se vad Existenz har uppdaterat på sistonde... inte varit där på läääänge.

Tjingeling!