lördag 22 januari 2011

Kvällsprat

Johan har åkt hemifrån för cirkus en timme sen + mer.... Han vet att jag aldrig skulle hindra honom från att hålla på med sin hobby, men ibland kan man faktiskt tycka det är tradigt att nästa va hemma själv var, varannan lördagskväll.
Men nog om gnällande...
Jag har haft sjukt ont i magen idag, vet inte varför men alltså har så ont i magen att det känns som att jag kommer spy vilken sekund som helst. Och så har jag känt mig sen jag steg upp i morse.
Imorgon blir det somsagt att fira systeryster och samt att jag ska på Blueparty hos Frida senare på eftermiddagen. Hon säljer produkter inom smink och hudvård!

Läste nyss med att Hoffmaestro ska komma till Ronneby den 1 April och det hade ju varit guld värt att se! :D Får se bara om man har tid till det också. Så mycket som ska göras och hinnas med detta året :D

Wellwell, nu ska jag bänka mig i soffan och ta mig ett glas "Vad jag nu än har i kylen med promillehalt på" och kolla på film :D
Ha en underbar lördagskväll allihopa!



Tudiloo

22;e Januari

Hela tiden känns det som att det är 7 dagar kvar tills vi ska hämta hunden ? Jag menar, har inte tiden flyttat sig sen sista jag skrev? Iallafall så den 29:e Januari hämtar vi hunden, det är en lörda, summa summarum 7 dagar O_O 24 Dagar kvar tills flytten iallafall och det har ju rört på sig drastiskt även om tiden har gått jäkligt sakta. Imorgon ska jag fira lillasyster som fyller 15 på Tisdag för tyvärr jobbar jag på hennes födelsedag :/ Men hon blir nog glad ändå fastän jag kommer två dagar innan :D

Igårkväll va Anki här en bra stund, Vi pimplade Sangria och tjötade:D
Hon har även varit här idag med dottern Natalie och hälsat på, en trevlig tjej det med faktiskt!
Idag känns det som en sån här dag när man inte orkar göra ett skit... Jag känner mig alltså som en 60 åring i en 20 årings kropp, hur illa verkar inte det vara då ?
Alla andra i min ålder är ute och super och har sig, men jag sitter hellre hemma med ett glas vin och umgås med mina nära och kära?
Visst kan jag åka iväg och supa, det är inte det. Men jag är hellre hemma med gott sällskap och god mat eller dylikt. Är detta en fas eller är jag helt enkelt bara Mogen för min ålder?


Önskar tiden kunde gå fortare.... Så mycket man längtar till, t.ex. Sommaren så man kan börja göra iordning huset, längtar efter ett bättre jobb med minst lika underbara arbetskamrater som man har nu...
Jag får sluta vara så blödig av mig.. Folk kan ju tro att jag har känslor! Haha ;D
Nu blir det lite kvalitetstid med min älskade Johan, som stöttat mig genom allt jag gjort och som varit vid min sida under de perioder som jag varit nere och ledsen.

"Jag har famlat i mörkret, men i dig fann jag ljuset"
...Och de orden står jag för när det gäller Johan, Min bästa vän, min kärlek, mitt allt!